Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i baaardzo dobre ciasto robi się szybko polecam.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Składniki
W pierwszej kolejności obrać i wydrążyć jabłka małym nożykiem Masło utrzeć z cukrem dodawać po 1 jajku i po 1łyżce mąki wymieszanej z proszkiem i cynamonem Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tortownicę, Do jabłek w dziurki włożyć nadzienie/dżem,rodzynki/
Na ciasto poukładać jabłka i wstawić do nagrzanego piekarnika. Na jabłka położyć masło.
Piec w temperaturze 180 stopni 50 min. Moje ciasto jest w większej tortownicy dodałam trochę więcej składników, jest super. Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem lub polać polewą lub stopioną czekoladą. SMACZNEGO