Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie trzeba wykorzystać nie tylko zajadając się nimi prosto z drzewa...ale również upiec takie oto ciacho...:)
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88592
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11822
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1905
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88592
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11822
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1905
Składniki
Wykonanie: Żółtka ubijamy z 0,5 szklanki cukru,dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlewamy wcześniej rozpuszczoną i przestudzoną margarynę. Białka również ubijamy z 0,5 szklanki cukru i dodajemy do masy. Mieszamy drewnianą łyżką i wylewamy na blaszkę,układamy wydrylowane czereśnie. Pieczemy 45min.