Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie trzeba wykorzystać nie tylko zajadając się nimi prosto z drzewa...ale również upiec takie oto ciacho...:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 838
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 118
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9240
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 838
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 118
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9240
Składniki
Wykonanie: Żółtka ubijamy z 0,5 szklanki cukru,dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlewamy wcześniej rozpuszczoną i przestudzoną margarynę. Białka również ubijamy z 0,5 szklanki cukru i dodajemy do masy. Mieszamy drewnianą łyżką i wylewamy na blaszkę,układamy wydrylowane czereśnie. Pieczemy 45min.