Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 48
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 145
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 48
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 145
Składniki
Jagody przebrać opłukać odsączyć na sitku.
Margarynę lekko rozpuścić ostudzić.Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym dodać margarynę zmiksować następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia jeszcze raz zmiksować.Wylać na blachę.Wyłożyć jagody.
Przygotować kruszonkę:składniki wymieszać wyłożyć na przygotowane ciasto.
Piec około 50min w temperaturze 190st.