Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto które przypomina lato nawet w zimie
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 114
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
z mleka ,żółtka ,cukru waniliowego i mąki ugotować budyń,ostudzić.Masło utrzeć z cukrem pudrem,gdy utarte dodawać ostudzony budyń.i ucierac.Galaretki rozpuścić w 3 szkl. wody ,i do rozpuszczonych dodać truskawki mrożone i odstawić do lekkiego ścięcia.W tortownicy ułożyć warstwę biszkoptów ,na to posmarować połowę masy,znowu warstwa biszkoptów i druga połowa masy.Wylać na wierzch galaretkę z truskawkami i włożyć do lodówki do zastygnięcia. Smacznego.