Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Składniki
Cukier,margarynę,żółtka-utrzeć. Dodać mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia. Zarobić ciasto. 1/4 ciasta włożyć do zamrażalnika na 15min. Resztę ciasta wyłożyć na formę(można pomóc sobie łopatką moczoną w wodzie-łatwiej się rozprowadzi)..Na wierzch ułożyć połówki śliwek(skórką na ciasto). Schłodzoną część ciasta ułożyć w formie kratek.Piec 35-40min w tem.180st.C.Ciasto można polukrować lub posypać cukrem pudrem:)