Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
JAJA UCIERAMY NA PUSZYSTY KREM Z CUKREM
WLEWAMY OLEJ,NASTĘPNIE SYPIEMY POŁOWĘ MĄKI WYMIESZANEJ Z PROSZKIEM.MIKSUJEMY.
SYPIEMY RESZTĘ MĄKI I WLEWAMY WODĘ GAZOWANĄ.
DZIELIMY NA 2 CZĘŚCI;DO JEDNEJ DODAJEMY KAKAO,DO DRUGIEJ 2 ŁYŻKI MĄKI
NALEWAMY CIASTO NA PRZEMIAN NA WYSMAROWANĄ TŁUSZCZEM BLACHĘ.
PIECZEMY OK.40-60 MIN.W TEMP.180 STOPNI