Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Umiejętnie dobrane zioła wydobywają fantastyczny smak cielęciny, co tworzy z potrawy wykwintne danie na każdą okazję.
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32603
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 106
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32603
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 71
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 103
Składniki
Papryczkę drobno pokroić. Kotleciki schabowe lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posypać mieszanką ziół i papryczką, skropić olejem.
Mięso wstawić na min. 0,5 h do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 2-3 minuty z każdej strony.