Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prost, szybko a jaki smak! najszybsze ciacho jakie w życiu robiłam:) a nikt ze znajomych nie mógł się oderwać:)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32595
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32595
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 66
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 945
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 342
Składniki
Do mąki dodać sól, cukier, lekko ubite już jajka i mleko. Wszystko razem zmiksować
Wiśnie wyłożyć na dnie natłuszczonego i posypanego cukrem pudrem naczynia żaroodpornego
Zalać ciastem i piec 35-40 minut
Gotowe clafoutis odwrócić aby owoce były na wierzchu i posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO! >> najlepiej smakuje kiedy jest ciepłe!