Do góry

Sałatki Przepis na:

Coleslaw

Sałatki

Autor: bimbaleczka20

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 6

Dodano: 24.04.2009

Odsłon: 1736

bardzo dobre,prawie do wszystkiego i szybkie do przygotowania

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapuste poszatkowac w malutkie paseczki, spazyc goraca woda.Odstawic do wystygniecia.Marchew obrac i zetrzec na grubych oczkach.Gdy kapusta jest zimna przelozyc do miski dodac marchew posolic popieprzyc i wymieszac z amjonezem.Ja dla lepszego smaku dodaje troszke bialej cebuli startej na bardzo malych oczkach.po wymieszaniu wstawic do lodowki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Madeleine 25 kwietnia 2009 bardzo ciekawe ale coleslaw w orginale jest ze swiezej nie sparzonej kapusty.i taki przepis serdecznie polecam.nie dodawalabym soli ani pieprzu.sam majonez wystarczy.a dla wiekszych smakoszy polecam wrzcic kilka kawalkow ananasa.palce lizac

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń