Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki z parówką, które idealnie nadają się na piknik - ilovebake.pl
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Roztopione masło mieszamy razem z cukrem, jajkami oraz maślanką. W oddzielnej miseczce przesiewamy mąki, sodę oraz mieszamy z solą. Suche składniki mieszamy w dwóch partiach z mokrymi. Formę na muffinki smarujemy masłem lub używamy silikonowych. Napełniamy każdą do połowy i wkładamy do środka parówkę o dł. ok. 2 cm. Pieczemy w temp. 190 C przez 10-15 min. Podajemy ostudzone razem z ketchupem. Źródło ilovebake.pl