Do góry

Dania główne Przepis na:

coś na obiad

Dania główne

Autor: Anulka

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 124

Dodano: 07.03.2008

Odsłon: 13533

schab w kiszonej kapuście

Składniki

  • 1kg schabu bez kości,70deg.kapusty kiszonej,4ząbki czosnku,sól,pieprz,pół szklanki wody,margaryna
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. schab umyć,osuszyć natrzeć zmiażdżonym czosnkiem i solą,wstawić do lodówki na godzinę.Margarynę zozpuścić na patelni obsmazyć schab ze wszystkich stron i włożyć do naczynia żaroodpornego,obłożyć kapustą kiszoną i posypać pieprzem,podlać połową szklanki wody.Wstwić do nagrzanego piekarnika 200st.i piec 1,5 godziny

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń