Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu i bardzo sycące.Dzieciaki chętnie je zjadają:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Cukinie myjemy,odcinamy końce,przekrawamy wzdłuż i łyżeczką wyciągamy nasiona tak aby powstało łódkowate wgłębienie .
Cebulę obieramy,kroimy w kostkę i podsmażamy na 1 łyżce oleju. Ryż gotujemy do miękkości ( bez dodatku soli). Bułkę namaczamy w wodzie i odsączamy.
Do miski dajemy mięso,2 jajka,podsmażoną cebulę, ryż , bułkę ,przyprawy i wyrabiamy na jednolita masę .
Farsz nakładamy na cukinię.Pieczemy w temp. 175 stopni ok 40-50 min .
Smacznego !!!