Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Czosnek posiekaj, cebulę pokrój na piórka i podsmaż na oleju przez minutę.
Dodaj cukinię pokrojoną w półplasterki 1 cm grubości. Posyp solą i duś pod przykryciem ok. 5 minut, co jakiś czas mieszając.
Dodaj do warzyw pokrojone pomidory i oliwki. Smaż chwilkę, aby pomidory puściły sok i nie straciły twardości.
Zdejmij patelnię z ognia, przypraw pieprzem i delikatnie skrop octem jabłkowym. Podawaj z młodymi ziemniaczkami na obiad lub na zimno jako sałatkę.