Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 267
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 471
Polecam.
Odsłon: 827
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 267
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 471
Polecam.
Odsłon: 827
Składniki
Jajka zmiksowac z cukrami, następnie dodawac po trochu cały czas miksując: mąkę, olej, proszek do piecz., sodę, cynamon. Na koniec dorzucic jabłka pokrojone w kostkę oraz bakalie. Wszystko dokładnie wymieszac. Ciasto wylac do formy wyłożonej papierem do pieczenia (użyłam większej keksówki). Piec w temperaturze 175 stopni około 45 minut. Sprawdzałam patyczkiem, kiedy po wyjęciu z ciasta jest suchy można śmiało wyjmowac. Po wystudzeniu ciasto można posypac cukrem pudrem.