Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, w chrupiącej panierce.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 27
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 90
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 292
Składniki
Rybę rozmrażamy, przyprawiamy soląi mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie wkładamy na godzinę lub dwie do lodówki.
Płatki rozdrabniamy lekko w rękach.
Płaty ryby dzielimy na pół (ja nie lubię smażyć takich ogromnych płatów), moczymy w jajku, a następnie panierujemy w płatkach i smażymy na mocno rozgrzanym oleju.
Przed podaniem jeszcze raz skrapiamy sokiem z cytryny.
Ja podałam rybę z sałatką z brokuła i jajkiem.