Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pysznie cytrynowe z białym, słodkim nadzieniem :-)
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3576
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 180
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5588
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1152
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 464
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3576
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 180
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5588
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1152
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 464
Składniki
W jednej misce wymieszać suche składniki ze skórką startą z cytryny. W drugiej misce wymieszać mokre składniki z 6-cioma łyżeczkami soku z cytryny. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wykładać łyżkę ciasta, kostkę czekolady i kolejną łyżkę ciasta (powinno być troche więcej niż 3/4 foremki)
Piec w temp. 180-190 stopni ok. 25 min.
smacznego :-)