Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowane z papryką konserwową oraz bazylią
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki,skropić sokiem z cytryny i połączyć ze startą skórką cytryny.Dodać posieany czosnek,zioła,sól,oliwę oraz 2 łyźki wody.Wymieszać.
Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec pod przykryciem 45-50 minut w temperatóże 200 stopniC.Po tym czasie dodać pokrojoną w koskę fetę i oliwki.Zdjąć pokrywkę i dopiekać ok. 15-20 minut.