Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe danie. :) Jedz ryby codziennie! ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 604
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 893
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 604
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 893
Składniki
Rybę umyć, posolić i popieprzyć. Solidnie skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić na co najmniej pół godziny.
Usmażyć dzwonka na odrobinie oliwy lub upiec na grillu bez dodatku tłuszczu (najlepiej zawinąć w folię, by ryba nie obeschła). Polać sokiem z drugiej połowy cytryny.
Smacznego! :)