Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 118
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 391
Polecam.
Odsłon: 457
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 118
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 391
Polecam.
Odsłon: 457
Składniki
Wymieszaj mleko w proszku, cukier waniliowy i kakao.
Do rondelka wlej wodę, wsyp cukier i dodaj masło. Całość gotuj 10 minut. Pod koniec dodaj bakalie.
Połącz płynne składniki ze składnikami sypkimi - wlewaj gorącą mieszankę do mleka, cukru waniliowego i kakao i szybko ucieraj (masa jest gęsta i błyskawicznie zastyga)
Całość wylej na blachę wyłożoną papierem do pieczenia (folia aluminiowa sie przyklei). Masa powinna mieć grubość standardowej czekolady. Tak przygotowana czekoladę włóż do lodówki na min. 2 godziny.
A teraz rozkoszuj się smakiem rozpływającej sie w ustach, domowej czekolady... Smacznego :)