Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta nie obejdą się bez babeczek
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5156
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 360
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 78
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 519
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5156
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 360
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 78
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 85
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 519
Składniki
Czekoladę roztopić w rondelku z masłem. Następnie ubić jajka z cukrem i zmieszać z czekoladą. Przygotować foremki, posmarować je masłem i posypać bułką tartą. Masę wlewać kolejno do foremek. Masę w foremkach zamrażamy w lodówce. Wypiekać musiszmy zamrożone w temp. 240ºC przez 4 minuty.