Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało być brownie, ale siedziało w piekarniku kilka minut za długo i nie ma tej wilgoci charakterystycznej dla brownie. Mimo to, jest bardzo smaczne.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Margarynę i kuwerturę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać ostudzoną masę czekoladową.
Piekarnik nagrzać do 170 stopni. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Przesiać do masy czekoladowo-jajecznej i wymieszać. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć maliny. Piec ok. 30-35 minut. Smacznego :)