Do góry

Desery Przepis na:

czekoladowe krówki

Desery

Autor: halinka

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 76

Dodano: 02.09.2008

Odsłon: 19941

tanie i łatwe w przygotowaniu a dzieci będą zachwycone

Składniki

  • czekolada, 500g
  • mleko skondensowane, 1puszka
  • margaryna, 50g
  • kakao, 75g
5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Margarynę roztop w rondlu, dodaj czekoladę (połamaną), mieszaj aż się roztopi i wlej skondensowane mleko, następnie wsyp kakao i podgrzewaj na małym ogniu tak, żeby się nie przypaliło. posmaruj tłuszczem papier do pieczenia i wlej równomiernie masę. Zostaw ok. godziny, tak żeby się schłodził i "scalił":). Potnij na prostokąty i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ashira 02 września 2008 przepis Nigelli ;) mi nie chcialo zastygnac....ale z orzechami ziemnymi smakuje dokladnie jak snikers:D

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń