Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie i łatwe w przygotowaniu a dzieci będą zachwycone
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 296
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 296
Składniki
Margarynę roztop w rondlu, dodaj czekoladę (połamaną), mieszaj aż się roztopi i wlej skondensowane mleko, następnie wsyp kakao i podgrzewaj na małym ogniu tak, żeby się nie przypaliło. posmaruj tłuszczem papier do pieczenia i wlej równomiernie masę. Zostaw ok. godziny, tak żeby się schłodził i "scalił":). Potnij na prostokąty i gotowe.