Do góry

Dania główne Przepis na:

czenaczki

Dania główne

Autor: lara1908

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 55

Dodano: 16.02.2009

Odsłon: 2150

jest sytne,latwe w robieniu

Składniki

  • fasola czerwona,ziemniaki,mieso,cebula,czosnek,piepsz czarny,przyprawy
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. namaczamy na noc fasole,ziemniaki kroimy w gruba kostke,mieso(takie jakie lubimy)kroimy w kostke,cebula,marchew, korzeń pietruszki-wszystko grubo kroimy, łączymy ,zalewamy woda równiutko ze skladnikami.gotujemy dosyc dlugo,az ziemniaki sie lekko rozgotuja.na koniec dodajemy czosnek-mniej lub wiecej-kto jak lubi..mozna zrobic zasmazke z maki..ja nie robie , bo nie lubie:>smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń