Do góry

Przekąski Przepis na:

Czeresnie w koniaku

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 26.02.2009

Odsłon: 2981

Wspanialy dodatek do deserow, lub jako samodzielna zakaska.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Umyte i osuszone owoce z lodyzkami, wkladamy partiami do wygotowanych sloikow.Przesypujemy cukrem.

  2. Czeesnie zalewamy koniakiem tak, aby przykryl owoce.Szczelnie zamykamy sloiki i odstawiamy do zimnego, ciemnego miejsca na 6 tygodni. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń