Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny mus czereśniowy z nutą cynamonową,przekładany bitą śmietaną.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32576
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 55
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32576
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 55
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Czereśnie opłukać.Kilka zostawić do dekoracji.Pozostałe wydrylować.Zalać szklanką wody.Dodać 2 łyżki cukru,cukier waniliowy,cynamon i skórkę z cytryny.Chwilę podgotować.
Usunąć przyprawy i zmiksować.Doprawić sokiem z cytryny.Schłodzić w lodówce.
Śmietanę ubić z resztą cukru i zagęstnikiem.W naczyniu układać warstwami śmietanę i mus czereśniowy.Udekorować całymi owocami.