Do góry

Przekąski Przepis na:

Czerwone Pesto

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 23.02.2009

Odsłon: 1487

Swietny dodatek do dan z drobiu i ryby, samodzielnie wysmienite ze swieza, jeszcze ciepla bagietka

Składniki

  • czerwone, suszone pomidory, 1 sloik
  • feta w oliwie, 4 lyzki
  • zielone oliwki, 4 lyzki
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wrzucamy wszystkie skladniki do blendera i miksujemy na paste. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń