Do góry

Przekąski Przepis na:

czerwony ryż

Przekąski

Autor: tusiaczek_

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 4

Dodano: 28.10.2008

Odsłon: 1536

przepyszne :) urozmaici każdy obiad

Składniki

  • ryż (w torebkach)
  • papryka słodka w proszku
  • cebula
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować ryż, pokroić cebulkę i usmażyć na masełku. Wymieszać ryż z cebulą i papryką słodką w proszku tak, aby ryż nabrał czerwonego koloru. Można podawać z każdego rodzaju mięsem :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń