Do góry

Przekąski Przepis na:

Czosnkowe pomidory z serem

Przekąski

Autor: wiolina

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 23

Dodano: 08.07.2008

Odsłon: 7353

Pomidory idealne do potraw z grilla,można też zapiekać na gillu lub w piekarniku

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Przecisnąć czosnek przez praskę do małego naczynia,dodać sol,cukier,oliwę z oliwek i utrzeć na jednolitą masę,odstawić.Pomidory obrać ze skórki i pokroić w grube plastry.Posmarować pomidory wcześniej przygotowaną masą,nałożyc po łyżce majonezu i posypać uprzednio startym serem.Można spożywac w takiej formie,lub zapiekać na grillu(na folii aluminiowej),czy też wpiekarniku.Każdy rodzaj jest smaczny!!!!!!!Koniecznie sprobujcie,bo to jest hit sezonowy!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń