Do góry

Przekąski Przepis na:

Czosnkowe tościki z bagietki

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20681

Dodano: 09.04.2008

Odsłon: 26177

Szybkie i smaczne.

Składniki

  • 1 bagietka
  • 2 szt. pomidorów
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżka siekanej natki
  • 1 łyżka siekanej bazylii
  • sól
  • kilka listków bazylii do dekoracji
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Bagietkę pokroić w plastry i opiec na złoty kolor. Pomidory pokroić w kostkę, 2 ząbki czosnku drobniutko posiekać, trzecim posmarować- tościki po jednej stronie. Pomidory połączyć z czosnkiem, natką i bazylią, doprawić solą. Układać na tościkach czosnkowych.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń