Do góry

Przekąski Przepis na:

CZOSNKOWY PSTRĄG

Przekąski

Autor: alicja

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 416

Dodano: 19.12.2007

Odsłon: 5401

smaczne

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrągi oczyścić i oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć,czosnek pokroić na plasterki.Wkładać do pstrąga po gałązce pietruszki i pasterki czosnku,posolić.Pstrągi opanierować w mące i smażyć na maśle na złoty kolor.Udekorować cytryną.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń