Do góry

Dania główne Przepis na:

De volaille na słodko

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15444

Dodano: 31.01.2009

Odsłon: 10184

Łatwe w przygotowaniu i pyszne. Zaskoczysz swoich znajomych, podając to na stół.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso podzielić na płaty. Lekko rozbić.

  2. Na każdym filecie ułożyć wiórki masła, rodzynki, posypać cukrem i cynamonem. Zawinąć w roladki.

  3. Roladki panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.

  4. Podawać z ryżem i sałatką owocową.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń