Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały i lekki sos do sałatek,jaj,mięs na zimno i pizzy!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 37
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 363
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Do miski przecisnąć przez praskę czosnek.
Dodać majonez i mleko,zmiksować.
Sos doprawić do smaku sosem w proszku i pieprzem,jeszcze raz zmiksować.
Jesli potrzebujemy sosu mniej gęstego można dodać troszkę więcej mleka,również ilość czosnku zależy od naszych preferencji.
SMACZNEGO!