Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deserek dla naszych pociech.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 134
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 134
Składniki
Wykonanie: Galaretki rozpuścić osobno w 1 szklance wrzącej wody, wystudzić i pokroić w grube kostki. Serek wymieszać z owocami i bakaliami ( kilka odłożyć do dekoracji) Nakładać serek i galaretkę na przemian do ozdobnych pucharków, udekorować i przełożyć w chłodne miejsce.