Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zamiast następnej filiżanki kawy ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Do pucharków na dno kruszymy czekoladę zostawiamy część na posypanie wierzchu ,żelatynę rozpuszczamy w 3 łyżkach mleka
mleko gotujemy z cukrem i kawą dodajemy napęczniałą żelatynę i mieszamy aż żelatyna się całkowicie rozpuści ,jak przestygnie rozkładamy do pucharków chłodzimy przed podaniem posypujemy czekoladą