Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takim deserem możemy sobie przypomnieć lato w te zimne listopadowe dni :)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 107
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 265
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 107
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Mango obieramy ze skórki i miksujemy na mus. Przekładamy do pucharków. Na to wsypujemy granolę lub płatki oraz polewamy jogurtem naturalnym. Truskawki rozmrażamy i miksujemy na mus. Zmiksowane wlewamy ostrożnie na jogurt naturalny. Smacznego!