Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deserek dla naszych pociech.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 767
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 767
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
Wykonanie: Połowę truskawek rozgnieść widelcem, resztę zostawić do dekoracji. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i wymieszać z truskawkami. Dna pucharków posypać pokruszonymi bezikami(część zostawić do dekoracji) i nałożyć porcję truskawek ze śmietaną. Pucharka ozdobić truskawkami i bezikami.