Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny deserek dla dzieci.
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Składniki
Wykonanie: Cukier wsypać do garnka, zalać 1 szklanką wody, sokiem wyciśniętym z cytryny i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut- mieszając. Następnie dodać żelatynę, rozpuścić i całość ostudzić. Włożyć drobno pokrojone truskawki i ubitą na sztywno śmietanę. Wymieszać, wyłożyć do ozdobnych salaterek- następnie wstawić do lodówki na kilka godzin.