Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, kwaśna zupa :)))
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
Jarzynę obrać i umyć. Ziemniaki pokroić w kostkę. Marchewkę, pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Jarzynę zalać wodą i gotować aż ziemniaki będą na pół miękkie. Dodać ogórki i czosnek gotować wszystko razem, doprawić do smaku vegetą. Zupę można już jeść lub ewentualnie można dodać śmietanę. Ja dodałam zahartowaną śmietanę. Smacznego