Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie da się go zepsuc! Bardzo nieskomplikowany.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Składniki
Ugotowac w mniejszej ilosci niż na opakowaniu zupę cebulową.Ostawic do ostudzenia.
Szpinak zamrożony dusic przez około 15 min. w małej ilosci wody. Odsączyc po ostygnięciu z wody i pokroic w duże kawałki.
Szpinak wymieszac z zupą cebulową, dodac smietanę i przyprawic solą do smaku.
Dobrze smakuje na ciepło, na zimno, jako "surowka" do obiadu i naturalnie z dodatkiem swieżego, chrupiącego pieczywa do kolacji!!!
Aha! Swietnie nadaje się do zamrożenia(jesli cos zostanie:-))