Do góry

Przekąski Przepis na:

DIP Z ŁOSOSIA

Przekąski

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15437

Dodano: 01.02.2009

Odsłon: 8443

Bardzo łatwa, wykwintna przystawka, doskonała na każdą okazję.

Składniki

  • łosoś (może być z puszki), 25 dkg
  • twarożek, 20 dkg
  • posiekany szczypiorek, 1 łyżka
  • Sos Worcestershire, 2 łyżki
  • sól, pieprz
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Łososia utrzeć z twarożkiem. Dodać resztę składników. Dokładnie wymieszać.

  2. Podawać do krakersów, chipsów lub jarzyn.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń