Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dłuższego czasu eksperymentowałam smakowo z sosem czosnkowym i ku mojemu zaskoczeniu przepis podany poniżej smakuje niemalże jak z pizzerii. Dodatek do pizzy, kebaba, grilla kanapek itp.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 228
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 376
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 228
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 376
Składniki
Do miski wlewam jogurt naturalny, dodaję przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Następnie dodaję majonez i cukier. Wszystko mieszkam i ostrożnie solę smakując przy tym aby nie przesadzić. Na koniec dodaję ok. 1 łyżeczki suszonej bazylii i tyle samo oregano. Dokładnie mieszam i wstawiam do lodówki na ok. 30 min aby wszystkie składniki dokładnie się przegryzły. Możemy dodać większą ilość czosnku w zależności od upodobań.