Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla niespodziewanych gości.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 69
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 151
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 414
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 259
Składniki
Wykonanie: Kostki rozmrozić. W między czasie przygotować sos: zmieszać chrzan z jogurtem, wbić jajko, doprawić solą, pieprzem i koperkiem. Obtoczyć dorsza sosem, posypać otrębami. Zapiekać 30 minut w temp. 170-180 stopni. Opcjonalnie podawać skropionego cytryną.