Do góry

Dania główne Przepis na:

Dorsz z pieczarkami

Dania główne

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20670

Dodano: 27.01.2009

Odsłon: 5611

Smaczna i zdrowa ryba w sam raz na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą. Filety oprószyć solą i imbirem. Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami. Piec 60 min w temp. 180°C.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń