Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy potraw z bazylią, sosu pesto i orzeszków pinii.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 56
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 603
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 56
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 603
Składniki
Filety umyć i w każdym naciąć kieszonkę.Posypać solą i pieprzem.
Do każdej kieszonki włożyć łyżeczkę pesto, łyżeczkę posiekanej bazylii i łyżeczkę orzeszków pinii. Zrolować i spiąć wykałaczką. Każdy zrolowany filety obtoczyć w mące i smażyć na mocno rozgrzanym ogniu, aż filety dobrze zbrązowieją.
Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą z pomidorkami i ogórkiem. Życzę SMACZNEGO!