Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Składniki
Piersi kurczaka umyć, zdjąć błonkę. Każdą pierś przekroić w poprzeg a następnie na pół, posolić dodać pieprz, paprykę, pietruszkę i zioła.
Każdy plasterek sera żółtego przekroić wzdłuż a następnie na pół. Wziąć mieso położyć na nie ser zwinąć, przekuć wykałaczką. Smażyć z każdej strony, aż mięso zmięknie a ser się roztopi.
Podawać z sałatką. Posypać świeżą natką :) Smacznego :)