Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i co najwazniejsze nie jest tłusty.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 115
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 717
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 389
Polecam.
Odsłon: 456
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 115
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 717
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 389
Polecam.
Odsłon: 456
Składniki
mięso umyc,włozyc do garnka i gotowac
w trakcie gotowania dodac liście laurowe,ziele ang.,a także łyzke kucharka
po 30 min dodać obrane warzywa i gotowac do miekkośći mięsa
kiedy mieso bedzie miękkie wyjąć z garnka ,warzywa również,przestudzic
bułke namoczyc w wywarze i wszystko zemleć 2 razy
do masy dodać jajka,majeranek ,sół i pieprz,na tarce zetrzeć połowę gałki muszkatołowej i również dodać do mięsa
wszystko dokładnie wymieszać i wlozyc do blaszki wysmarowanej masłem i wysypanej bułka tartą
piec 30 minut w temperaturze 180
właściwie jest to pasztet mięsno warzywny,smaczny i nie jest tłusty