Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 150
Składniki
Ziemniaki ugotować i przecisnąc przez praskę. Gdy ostygną dodajemy makę w proporcji 1/4 do ilości ziemniakó - jak na kluski - dodajemuy sól, paprykę, oregano i/lub bazylię i jajko. Formujemy kluseczki - kształt dowolny. i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju do momentu aż dufinki uzyskają złocisty kolor