Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spożywać na ciepło lub zimno
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 144
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1310
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1074
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 93
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 67
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 144
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1310
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1074
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 93
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 67
Składniki
Z soli, pieprzu, czosnku, majeranku, lubczyku, oleju i octu winnego oraz rozgniecionego czosnku przygotować marynatę. Ocet winny powoduje, że mięso jest kruche.
Natrzeć mięso, owinąć szczelnie folią spożywczą. Wstawić na noc do lodówki. Na godzinę przed duszeniem wyjąc z lodówki. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny.