Do góry

Przetwory Przepis na:

dżem jagodowy

Przetwory

Autor: klaudyna1957

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 859

Dodano: 27.06.2009

Odsłon: 8493

super do placków i naleśników

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jagody przebieramy,płuczemy,odsączamy na sicie przesypujemy do naczynia zasypujemy cukrem i odstawiamy na 2 godziny następnie podgrzewamy i wsypujemy żel gotujemy 2 minuty wkładamy w suche słoiczki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

klaudyna1957 15 lipca 2009 powinno się przechowywać do 6 miesięcy,ale i dłużej można mam to wypróbowane.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mama-oski 14 lipca 2009 mam pytanie, jak długo taki dżemik można przechowywac?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

miss52 11 lipca 2009 Uwielbiam makaron wstążki polany masełkiem i przsmażonymi jagodami z cukrem,pycha polecam,Ania

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń