Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do naleśników i deserów.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11142
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 675
Szybka i smaczna
Odsłon: 11142
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 125
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać i zmiksować. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W garnku wymieszać masę pomidorową z jabłkami, sokiem z cytryny, papryką mieloną i gotować przez 15 minut na wolnym ogniu. Następnie wsypać cukier i gotować jeszcze przez 5 minut. Pozbierać wytworzoną pianę, przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.